SUSTA:N PALVELUT

ASIANTUNTEMUSTA JA OSAAMISTA VASTUULLISUUDESTA

Eri mallit vastuullisen toiminnan kehittämiseen – millaista asiantuntemusta sinun organisaatiosi tarvitsee?

VASTUULLISUUSPROJEKTIEN HALLINTA

Voit hyödyntää Sustan osaamista laajojen hankkeiden ympäristöasioiden johtamisessa tai esimerkiksi sosiaalisten vaikutusten arvioinneissa. Vastuullisuusasiantuntija projektipäällikkönä tai koordinaattorina huomioi, että kaikki vastuullisuuden osa-alueet tulee huomioitua hankkeessasi ja saat näkyviä tuloksia niin ympäristöasioissa kuin sosiaalisen ja taloudellisen vastuun huomioimisessa projektissa.

AUDITOINNIT JA VARMENTAMINEN

Toimimme erilaisissa auditointi- ja varmennustehtävissä yritysten sisäisenä resurssina tai ulkopuolisena todentajana. ISO 9001/14001/45001 pääarvioijan pätevyydet auttavat ymmärtämään organisaatiosi toimintajärjestelmä- vaatimuksia. Lisäksi olemme olleet mukana ISO 26000 ja ISO 20121 toimintajärjestelmien arvioimisessa ja rakentamisessa erilaisissa yrityksissä.

KOULUTUS

Tarjoamme muutaman tunnin koulutuksista usean päivän laajoihin vastuullisuuskoulutuksiin. Koulutukset voivat olla aihepiiriltään kohdennettu tiettyyn aihepiiriin (esim. vastuullisuusarvioinnit toimittajilla) tai laajoja kokonaisuuksia (esim. vastuullisuus yrityksen toiminnassa). Koulutus voidaan aina räätälöidä juuri sinun organisaatiosi tarpeiden mukaan.

SUSTAPRO.FI -PALVELU

SustaPro -palvelu on Sustan rakentama palvelu, mistä voit etsiä organisaatiosi tarpeisiin sopivan vastuullisuusasiantuntijan. Vastuullisuus on todella laaja kokonaisuus erilaisia aihepiirejä, SustaPro.fi -sivustolta voit löytää tarvitsemasi aihepiirin perusteella Suomen parhaita asiantuntijoita.